beats by dre cheap

..

Život se mijenja, iz minute u minutu.. To je uvijek tako.. Koliko se god nama činilo da je sve stalno isto, da nema pomaka nikakvih ima.. Itekako ima..
Svakim danom smo drugačiji, pođem od sebe.. Svakim danom su mi neke stvari više nepojmljive, koje mi prije nisu smetale..
Često tražeći sigurnost i mir, upanemo u nemir... U logiku u šali pa privali, u neke kolotečine koje i ne želimo..
Nađeš se tako u začaranom krugu od tačke a -> b -> c, i nikako se trznuti..
U početku misliš okej to je to, tako treba, sve je napokon ja svom mjestu..
Onda shvatiš u neka doba da si umorna od svog tog trčanja, da nemaš vremena za sjest odmorit posvetit se sebi..
Tada počinješ uviđati neke stvari tipa u šali pa privali, odjednom si ti ta koja nešto griješi, koja pogrešno shvata.. Jer to je taj začarani krug gdje se stvara ovisnost i strah..
Često čovjek pomisli da se ljudi mijenjaju.. Istina mijenjaju se ako to baš žele ili ako su baš shvatili, no često se desi da se promjenu na neko određeno vrijeme..
Ponekad dajemo milion i jednu šansu, no jednostavno neke stvari ne mogu ići..
"Previše se trudis" - jer misliš da tako to treba da je to okej, onda dobiješ hladan tuš, neke riječi čuješ i shvatiš između redova..
Život se mijenja, dani ne da prolaze oni lete..
Kao da je jučer bilo 1.1. a već je pola drugog mjeseca prošlo.. Tako će mjeseci lagano prolaziti, a ti ćeš tapkati u mjestu.. Zašto? Zato što si upala u centrifugu iz koje ne možeš izaći, o većini stvari odlučuje netko drugi.. Ti dođeš tu samo kao figura koja se smješka.. Dani idu, mjeseci, godine ne draga one ne idu unazad idu unaprijed.. Svakim danom si sve starija, ne nisi zakasnila nigdje, no znaš i sama da kad vidiš sretne parove, male bebe, trudnice da se pitaš, a ja?
Kaže stara poslovica " ko je suđen nije skučen" to je istina, nitko od sudbine pobjegao nije, ako je zapisano desit će se..
Ipak.. Ne mogu se oteti dojmu, jesu li možda neke stvari mogle biti mnogo drugačije..
Ne razmišljam u fazonu šta bi bilo kad bi bilo, bilo je onako kako je trebalo, no nekad se eto za pitam kako to da naizgled trenutak nepažnje promijene život na bolje,posloži i pogura neke stvari koje se sigurno mnogo vremena ne bi desile i ispadne dobro.. Ne kažem da svima ispadne tako, no većini jeste..

Wait for me..
http://lalicay.blogger.ba
17/02/2021 21:10